miércoles, 27 de septiembre de 2017

Cafeta Antirepressiva en Sagunt


Os dejamos con el cartel de la II Cafeta antirepressiva que van a realizar los compañeros de CNT Sagunto en beneficio del CSO La Figa Tendra. Buena iniciativa solidaria que os animamos a apoyar. Aquí el texto con los motivos de la realización de la misma. Saludos desde el Alto Palancia

En la segona cafeta del cicle antirepressiu que organitzem des de la CNT-AIT del Camp de Morvedre, comptarem amb la presència de les companyes i companys del que fou el CSO La Figa Tendra de Godella, que ens explicaran com afrontaren l’enderrocament de l’espai que havien alliberat, i la repressió davant les accions de defensa i protesta.
Durant la cafeta hi haurà tapes veganes i refrescos a la venda, per recollir fons per afrontar les multes imposades a diferents companyes per “faltes de respecte a l’autoritat” durant una manifestació no comunicada.
La cafeta tindrà lloc el proper divendres 29 de setembre, a partir de les 19h al local de la CNT-AIT del Camp de Morvedre, on podeu entrar tant per l’Av. del País Valencià, nº 10, baix; com pel C/ Estació, nº 7.

No hay comentarios: