miércoles, 1 de noviembre de 2017

Cafeta antirepressiva en Sagunt


Nueva Cafeta antirepresiva de los compañeros de Sagunto. Otra buenísima iniciativa esta vez en beneficio del colectivo Tokata. Os animamos a todas y a todos a participar. Que el apoyo mutuo no sean solo palabras. Saludos desde el Alto Palancia.

En la propera cafeta antirepressiva, que serà el proper dia 3 de novembre, comptarem amb la participació del col·lectiu de lluita contra les presons Tokata. Amb una dilatada experiència en la lluita anticarcerària, faran una xerrada sobre l’actualitat de les lluites de les companyes preses, i les formes de solidaritzar-se amb elles.

Podeu resseguir un interessant debat que com a col·lectiu han anat desenvolupant sobre els objectius i els mitjans en la lluita anticarcerària, i altres notícies i convocatòries en el següent enllaç i altres parts de la pàgina web de Tokata. http://tokata.info/debate-sobre-objetivos-y-formas-de-lucha/


A partir de les 18h començarem la cafeta distesa amb un berenar pro-presxs, i a partir de les 19h començarà la xerrada a càrrec de les companyes de Tokata. Us esperem.

No hay comentarios: